foto

Viktor Vasiljev

  • nar. 23.6.1958 (61 let)
    Sverdlovsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Code of Cain
2014 Já se nevrátím
Ujezdnaja drama (TV film)
2013 Dětočki
Prostaja děvčonka (TV film)
2012 Rusalka (TV film)
2011 Eta ženščina ko mně (TV film)
2010 Oko za oko (TV film)
2007 Vragi
2006 Poslední obrněný vlak
2004 Bezejmenná kóta
Ťomnaja noč
2003 Kidněpping

TV seriály

2019 Zastupniki (TV seriál)
2017 Dom farfora (TV seriál)
2016 Bez prava na ošibku (TV seriál)
Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Tonkij ljod (TV seriál)
2015 Koroleva krasoty (TV seriál)
Krasnaja koroleva (TV seriál)
Na dalněj zastave (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
Udar zodiaka (TV seriál)
Zatmenije (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Dobroje imja (TV seriál)
Trjukač (TV seriál)
2013 Ně otpuskaj meňa (TV seriál)
Ottěpel (TV seriál)
Sledovatěl Protasov (TV seriál)
Kidněping (E08)
Syn otca narodov (TV seriál)
Vangelija (TV seriál)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Obratnaja storona Luny (TV seriál)
Ochota na gauljajtěra (TV seriál)
Odnoljuby (TV seriál)
Smerť špionam. Udarnaja volna (TV seriál)
2011 Komanda 8 (TV seriál)
Navigator (TV seriál)
Školnoje ČP (E07)
Ně žaleju, ně zovu, ně plaču (TV seriál)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
S čistogo lista (S01E13)
Četyre vremeni leta (TV seriál)
2010 Gadanije pri svečach (TV seriál)
Pobeg (TV seriál)
2009 Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
Sjomin (TV seriál)
2008 Vyzov (TV seriál)
Uroveň smerti (S03E02)
2006 Major Větrov (TV seriál)
Vaša česť (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2005 Děti Vaňjuchina (TV seriál)
2004 Kadeti (TV seriál)
Karusel (TV seriál)
Něbo i zemlja (TV seriál)
2003 Vokzal (TV seriál)
2002 Zakon (TV seriál)
Verdikt (E17)
Svidětěl zaščity (E16)
Sud da dělo (E15)
další epizody (8)
Kamenskaja (TV seriál)
Za vsjo nado platit' (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky