foto

Jay Barney

  • nar. 14.3.1913
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 19.5.1985 (72 let)
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Vražedná pole
1968 A Lovely Way to Die
1961 Blueprint for Robbery
1959 The Big Fisherman
1957 Mister Rock and Roll
1955 Battle Taxi
The Shrike
1952 Refresher Course (TV film)
1950 Return of Jesse James, The
Spy Hunt

TV seriály

1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1961 Everglades (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1959 Deadline (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
1958 Man with a Camera (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 The Alcoa Hour (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Inner Sanctum (TV seriál)
Woman with a Past (TV seriál)
1951 Out There (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Bigelow Theatre (TV seriál)
The Billy Rose Show (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)
The Silver Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace