foto

Harold Dyrenforth

  • nar. 24.6.1913
    Breslau, Silesia, Německá říše
  • zem. 28.10.2005 (92 let)
    Laguna Niguel, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Kmen Andromeda
1966 Roztržená opona
1965 36 Hours
Morituri
1964 The Incredible Mr. Limpet
1963 The Prize
1962 Hitler
1961 Operation Eichmann
1959 Watusi
1956 Congo Crossing
1955 Crooked Web, The
Jump Into Hell
Pronásledování na moři
1954 Nádherná posedlost
1953 Krysy pouště
The Desert Song
The Royal African Rifles
1952 Red Ball Express
Storm Over Tibet
1951 Target Unknown
Up Front
1950 Letecký most
1947 Carnegie Hall
1945 Dům na 92. ulici

TV seriály

1966 Jericho (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1964 The Rogues (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Mr. Garlund (TV seriál)
1959 Pete Kelly's Blues (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Target (TV seriál)
1957 Harbor Command (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The O. Henry Playhouse (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
1956 Combat Sergeant (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
The Adventures of Hiram Holliday (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Captain Midnight (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)
1952 Biff Baker, U.S.A. (TV seriál)
Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Terry and the Pirates (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Space Patrol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace