foto

Anne-Kathrein Kretzschmar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Die schönsten Stiefel
1974 Der Sandener Kindermordprozeß (TV film)
Nepodařená kalkulace (TV film)
1973 Polizeiruf 110 - Eine Madonna zu viel
1972 Polizeiruf 110 - Das Ende einer Mondscheinfahrt (TV film)
Romanze für einen Wochentag (TV film)
1971 Filmemacher (TV film)
1965 Denk bloß nicht ich heule
Karla

TV seriály

1992 Karl May (TV seriál)
1977 Zimmer mit Ausblick, Ein (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Zollfahndung (TV seriál)
1969 Sankt Urban (TV seriál)
1968 Cesty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky