foto

Veronika Lysakova

  • nar. 1.3.1994 (27 let)
    Bila Tserkva, Ukrajina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Spasjonnaja ljubov (TV film)
2014 Kino pro Alexejeva
2013 Čestné pionýrské
2012 Ocelový motýlek
2009 Vlček
2008 A ja ljublju ženatogo (TV film)
2007 Teatr Luny, ili Kosmičeskaja duročka 13:28

TV seriály

2019 Babočki i pticy (TV seriál)
2018 Bez pamjati (TV seriál)
2017 Major Sokolov. Igra bez pravil (TV seriál)
Perekaty suďby (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Beskrovnaja žertva (E07)
Gdě živjot Naděžda? (TV seriál)
Opekun (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Granica vremeni (TV seriál)
Roditěli (TV seriál)
2014 Kosatka (TV seriál)
Palač (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Ugolovnoje dělo (TV seriál)
2013 Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Maša v zakoně (TV seriál)
Po gorjačim sledam 2 (TV seriál)
Šapovalov (TV seriál)
Kto – kogo (E16)
Žertva psichologii (E15)
Gosti stolicy (E13)
další epizody (10)
2011 Babuška na snosjach (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Gastroljory (S03E11)
Kamenskaja (TV seriál)
Gorodskoj tarif (S06E03)
2010 Marusja (TV seriál)
Pobeg (TV seriál)
Pogonja za těňju (TV seriál)
Serafima prekrasnaja (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Smertělnyj piruet (S01E02)
2007 Moja Prečistěnka (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Volčje logovo (S01E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky