foto

Adam Bláha

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2018 Julie a démon noci (studentský film)
Narkissós (studentský film)
2017 #135076 (studentský film)
Jane, Jane! (studentský film)
Pytlák (studentský film)
Přátelské setkání nad sportem (studentský film)
2015 Hranice šumu (studentský film)

Dokumentární

2020 V síti
V síti: Za školou
Vlci na hranicích
2019 Český žurnál (TV seriál)
Reality (S06E02)
2018 Kibera: Příběh slumu
Na okraji (studentský film)
2017 Děti v krajině zázraků (studentský film)
Český žurnál (TV seriál)
Teorie rovnosti (S05E02)
2015 Království banánových krabic (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky