foto

DeAnn Heline

  • nar. Cincinnati, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Middle, The (TV film)

TV seriály

2017 Průměrňákovi (TV seriál)
Thanksgiving IX (S09E07)
2015 Průměrňákovi (TV seriál)
Ne tak klidné Vánoce (S07E10)
Slavnostní zakončení (S06E24)
2013 Průměrňákovi (TV seriál)
Škola volá! (S05E01)
2012 Průměrňákovi (TV seriál)
Poslední závan léta 2 (S04E02)
Poslední závan léta 1 (S04E01)
Mapa (S03E13)
2011 Průměrňákovi (TV seriál)
Léto volá (S02E24)
Heckovi v letadle (S02E16)
Bitva o dům (S02E11)
2010 Průměrňákovi (TV seriál)
Návrat do školy (S02E01)
Průměrná rodina (S01E24)
Signály (S01E23)
další epizody (4)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Zranění (S01E07)
Roztleskávačka (S01E02)
Pilot (S01E01)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2005 Committed (TV seriál)
2001 Three Sisters (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
1993 Roseanne (TV seriál)
War and Peace (S05E14)
1992 Down the Shore (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Looking for Loans in All the Wrong Places (S05E06)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Průměrňákovi (TV seriál)
Great Heckspectations (S09E20)
Bat Out of Heck (S09E19)
Thank You for Not Kissing (S09E18)
další epizody (10)
2017 Průměrňákovi (TV seriál)
The Christmas Miracle (S09E10)
The 200th (S09E09)
Eyes Wide Open (S09E08)
další epizody (10)
2009 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Twenty: La Vie En Pose (S02E13)
Chapter Nineteen: Lovers' Leaps (S02E12)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Eighteen: Indecent Exposure (S02E11)
Chapter Seventeen: Bye, Bye Baby (S02E10)
Chapter Sixteen: Thanksgiving (S02E09)
další epizody (18)
2001 Three Sisters (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1988 Murphy Brown (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Průměrňákovi (TV seriál)
Den otevřených dveří (S06E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace