foto

Luca Verhoeven

  • nar. 1979
    München, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Unter Verdacht - Das Blut der Erde (TV film)
2009 Mužská srdce
2008 Bloch - Vergeben, nicht vergessen (TV film)
2005 Chci najít svou cestu (TV film)
2001 100 Pro
2000 Enthüllung einer Ehe (TV film)
1998 Widows - Erst die Ehe, dann das Vergnügen

TV seriály

2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky