foto

Martin Bermoser

  • nar. 1978
    Villach, Kärnten, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Beyond Valkyrie: Dawn of the Fourth Reich
2015 Der Blunzenkönig
Loslassen (TV film)
Mission Impossible – Národ grázlů
2013 Akta Grüninger
Love Birds
Tatort - Zwischen den Fronten (TV film)
2010 Případ Andropov (TV film)
2007 Die Geschworene (TV film)
2006 Mutig in die neuen Zeiten - Nur keine Wellen (TV film)
2004 Sonnenstich
2001 Hainburg - Je t'aime, gendarme
Pianistka

TV seriály

2009 Die Lottosieger (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
2006 Kupetzky (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Mýtus Karla Velikého (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace