foto

Zsolt Viczei

  • nar. 11.3.1974 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rudá volavka
2011 Istanbul
2008 9 és 1/2 randi
2007 Overnight
2002 Náměsíčníci
2001 Moszkva tér
1999 Tranzit

TV seriály

2020 Bátrak földje (TV seriál)
Episode 72 (E72)
Episode 23 (E23)
Episode 12 (E12)
2019 Jófiúk (TV seriál)
Szexterápia (E12)
200 első randi (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2018 200 első randi (TV seriál)
Mindent Zsomborról (S01E06)
Coach? Kösz, nem! (S01E02)
A fogadás (S01E01)
Bogaras szülők (TV seriál)
Kezdődjön a cirkusz (E10)
A nagymenő-képzés (E09)
Április bolondja (E08)
další epizody (5)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Vše pro vlast (S07E12)
2017 Tömény történelem (TV seriál)
Károly Róbert és a nehezen szerzett királyság / I. Béla és az ingatag trónszék (S02E08)
Attila, hun király és isteni ostora / A hét vezér és a vérszerződés (S02E07)
Beatrix királyné és a gasztroforradalom / Czinka Panna, az első prímás (S02E06)
další epizody (7)
2016 Tömény történelem (TV seriál)
Dózsa György és a kannibál jobbágyok / Farkas Bertalan és az űrutazás / 6:3 és a szovjet telefonok (S01E08)
Jedlik Ányos és számtalan találmánya / Takács Károly olimpikon és segítője, Leftie (S01E05)
Báthory Erzsébet és a véres félreértések / Emese álma és a nagypéniszű turulmadár (S01E04)
další epizody (6)
2013 Drákula (TV seriál)
Rozbřesk věčné noci (E04)
Hacktion (TV seriál)
Lédús körte (S05E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky