foto

Michail Šulc

  • nar. 2.8.1979 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 So mnoju vot čto proischodit
2003 Magnitnyje buri

TV seriály

2019 Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2017 Adaptacija (TV seriál)
2016 Navažděnije (TV seriál)
Večnyj otpusk (TV seriál)
2015 Kryša mira (TV seriál)
2014 Praktika (TV seriál)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Nězabudki (TV seriál)
Poslednij iz Magikjan (TV seriál)
Prostaja žizň (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Maša v zakoně (TV seriál)
2011 Svetofor (TV seriál)
Zagadka dlja Věry (TV seriál)
2010 Odnaždy v milicii (TV seriál)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Bezuprečnyj (S03E24)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
1971 Dispečer (TV seriál)
Dispečer a automobil (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky