foto

Konstantin Spirkin

  • nar. 29.8.1981 (38 let)
    Kurgan, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sjem par něčistych
2016 Spasjonnaja ljubov (TV film)
2012 8 pěrvych svidanij
2011 Ment v zakoně 4: Igra na vybyvanie (TV film)

TV seriály

2018 Něnastě (TV seriál)
Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
2016 Tainstvennaja strasť (TV seriál)
Vtoroje zrenije (TV seriál)
2015 Kryša mira (TV seriál)
2014 Praktika (TV seriál)
Ugolovnoje dělo (TV seriál)
2013 Tancy marionětok (TV seriál)
2012 Bratany 3 (TV seriál)
Grač (TV seriál)
Novaja igra (E12)
Karpov (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 Igra (TV seriál)
Něvidimaja kreposť (S01E06)
Uslovija kontrakta (TV seriál)
2010 Gluchar (TV seriál)
Batareja (S03E18)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
Univer (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace