foto

Tad Seaborn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Bomb Girls - Facing the Enemy (TV film)
2011 Cell 213
Spravedlnost pro Natalee Hollowayovou (TV film)
2010 Bang Bang Club
2008 Jedno jako druhý
2006 Cesta hrůzy (TV film)
Kalné vody
1999 Have Mercy

TV seriály

2017 Vikingové (TV seriál)
V předvečer (S04E19)
Křižovatky (S04E16)
2016 Vikingové (TV seriál)
Dvě cesty (S04E13)
Outsider (S04E11)
Co se mohlo stát (S04E06)
další epizody (4)
2015 Vikingové (TV seriál)
Mrtvý (S03E10)
Před branami (S03E08)
Znovuzrozený (S03E06)
další epizody (5)
2013 Played (TV seriál)
2012 Bomb Girls (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
Ride Hard or Go Home (S01E12)
Bea, Again (S01E09)
The Great Randall (S01E06)
další epizody (4)
2011 Combat Hospital (TV seriál)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace