foto

Zeenat Aman

  • nar. 19.11.1951 (69 let)
    Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Black Currency: The Fake Currency Truth Unfolds
2019 Panipat
2017 Sallu Ki Shaadi
2016 Dil Toh Deewana Hai
2014 Dunno Y 2... Life Is a Moment
Strings of Passion
2012 Monopoly the Game of Money
2010 Dunno Y Na Jaane Kyun...
2009 Geeta in Paradise
2008 Ugly Aur Pagli
2007 Chaurahen
Sirf Romance: Love by Chance
2006 Jaana... Let's Fall in Love
2005 Moksham
2003 Boom
1999 Bhopal Express
1989 Gawaahi
Tujhe Nahin Chhodunga
1988 Namumkin
1987 Daku Hasina
1986 Aurat
Baat Ban Jaye
Haathon Ki Lakeeren
1985 Ameer Aadmi Gharib Aadmi
Bhavani Junction
Yaadon Ki Kasam
Yaar Kasam
1984 Jagir
Legenda i ljubvi
Pakhandi
Yeh Desh
1983 Bandhan Kuchchey Dhaagon Ka
Hum Se Hai Zamana
Mahaan
Pukar
Taqdeer
1982 Ashanti
Daulat
Gopichand Jasoos
Jaanwar
Pyaas
Samraat
Teesri Aankh
Vakil Babu
1981 Katilon Ke Kaatil
Krodhi
Professor Pyarelal
Sirotek
1980 Abdullah
Bombay 405 Miles
Dobrodružství Ali-Baby a 40 loupežníků
Dostana
Insaf Ka Tarazu
Qurbani
Ram Balram
Takkar
1979 Gol Maal
The Great Gambler
1978 Chor Ke Ghar Chor
Don
Heeralal Pannalal
Satyam Shivam Sundaram: Love Sublime
Shalimar
1977 Aashiq Hoon Baharon Ka
Chhailla Babu
Darling Darling
Dharam Veer
Hum Kisise Kum Naheen
Kalabaaz
Paapi
1976 Balika Badhu
Deewangee
1975 Chori Mera Kaam
Warrant
1974 Ajanabee
Ishq Ishq Ishq
Manoranjan
Prem Shastra
Roti Kapada Aur Makaan
1973 Dhund
Heera Panna
Yaadon Ki Baaraat
1971 Haré Raama Haré Krishna
Hulchul
Hungama
1970 Evil Within, The

Dokumentární

2006 Bollywood Queens Vol. 2
1979 Cinema Cinema

Host

TV pořady

2004 Koffee with Karan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky