foto

Leonard Freeman

  • nar. 31.10.1920
    Sonoma County, California, USA
  • zem. 20.1.1974 (53 let)
    Palo Alto, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1968 Hawaii Five-O: Cocoon (TV film)
Pověste je výš
1961 Claudelle Inglish
Gold of the Seven Saints

TV seriály

2018 Havaj 5-0 (TV seriál)
Ka 'owili 'oka'i (S09E01)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
1959 The David Niven Show (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1958 Lux Playhouse (TV seriál)
Target (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Men of Annapolis (TV seriál)
1956 Dr. Christian (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1972 Visions... (TV film)
1968 Pověste je výš
1961 Claudelle Inglish
Gold of the Seven Saints

TV seriály

1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Neúplatný (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1955 Trial
1953 Girls in the Night
1952 Flat Top

TV seriály

1954 The Lineup (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace