foto

Elizabeth Chomko

  • nar. Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ulička hanby

TV seriály

2012 Společná terapie (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
Masquerade (E09)
2010 Twentysixmiles (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Justiční omyl (S09E14)
2008 Mentalista (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 What They Had

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 What They Had

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace