foto

Jean Howell

  • nar. 21.11.1927
    Pomona, California, USA
  • zem. 23.7.1996 (68 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Superstar
1979 Skinflint: A Country Christmas Carol (TV film)
1978 Psí vojáci
1977 Van, The
1957 Bombardéry B-52
Crime of Passion
Hell's Crossroads
1955 Apache Woman

TV seriály

1986 Our House (TV seriál)
1984 Call to Glory (TV seriál)
1983 Buffalo Bill (TV seriál)
1979 Stone (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
The Fitzpatricks (TV seriál)
Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1962 New Loretta Young Show, The (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1961 Frontier Circus (TV seriál)
1960 Stagecoach West (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 Frontier Doctor (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Chevron Hall of Stars (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
My Friend Flicka (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Annie Oakley (TV seriál)
December Bride (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Biff Baker, U.S.A. (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
The Roy Rogers Show (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Space Patrol (TV seriál)
The Gene Autry Show (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace