foto

Natasha Romanova

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vox Lux
Znovu ve hře
2017 Most Beautiful Island
2014 Julia
Vítejte v New Yorku
2013 Láska v oblacích

TV seriály

2018 Boj o moc (TV seriál)
Sad Sack Wasp Trap (S01E04)
2016 Kevin si počká (TV seriál)
2012 Smrtelné hříchy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace