Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy není pozdě začít znovu! Vtipný a zároveň romantický film o cestě jedné obyčejné dívky za štěstím. Maya pracuje v místním supermarketu a marně čeká na povýšení, protože jí chybí tolik potřebný vysokoškolský diplom. Vše se rozhodnou vyřešit její přátelé a díky nové identitě, kterou pro ni vytvoří, Maya získá pozici, o které vždycky snila. Tím ale její nesnáze nekončí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (79)

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Vlastně vůbec netuším za co 3 hvězdičky. Celý film je nadmíru otravný. Hlavní hrdinka, knír přítele hlavní hrdinky, námět, knír přítele hlavní hrdinky, nejlepší kamarádky hlavní hrdinky, opětovné shledání matky a dcery, knír přítele hlavní hrdinky, Jennifer Lopez, ošklivá Vanessa, prostředí, ten knír, prostě všechno je to nadmíru otravný, ale vlastně mě to neotravovalo. Šla jsem na film s Jennifer Lopez, tak přece nebudu překvapená, že to není na Oskára. Vyškrtla bych celé to shledání matky a dcery, protože to bylo ze všech těch otravných věcí nejotravnější, oholila kníra přítele hlavní hrdinky a víc se soustředila na fakt, že Májka si přivlastnila cizí identitu, protože to mohla být švanda. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Okey, okey. Bol som pripravený na horšie. Nemôžem povedať, že by som bol vyslovene otrávený, ale dalo sa z toho vyťažiť viac. Ale načo sa snažiť, keď všetci vieme, že toto divák (diváčka) chce. Ono to pri tomto type filmov asi ani inak nebude. Chalani vypnú mozog pri oldschoolových béčkových akčných jednohubkách, baby zas pri tomto type rom-comu. Pokiaľ viac nečakáte, nebudete si od úvodných tituliek aspoň obhryzávať nechty. Ja som sa dokonca párkrát zasmial, takže palec hore. Inak je to typický nalinajkovaný príbeh, J-Lo ale v pohode, ostatní herci tiež fajn, pomohla tomu dobrá hudba a neokukané prostredie. 50%. ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Film to nebyl špatný, no čekala jsem od něj něco jiného, něco mnohem jiného. Pro mě se však začal ubírat velice zajímavými směry, nechyběl mu spád a ani příběh nebyl úplně k zahození. Člověk je svědkem proměn a také toho, že i když je něco založeno na obrovské lži, může z toho vzejít něco dobrého. Nemusíte mít milion titulů, stačí, když svému oboru rozumíte. Pokud jdete za svým cílem, můžete to dokázat, stačí přijít s nápadem a věřit si. Těch několik dějových linek, které se prolínaly, práce, produkt a ještě něco navíc, co však nebudu prozrazovat, se skvěle doplňovaly. A ani konec se nezdál na první pohled příliš uspěchaný. Na plný počet hvězdiček to není, ale něco na něm bylo, proto jsem se rozhodla hodnotit jej nadprůměrně. Neokoukanost a několik zápletek v jednom tomu jedině dopomohly. Doporučení se i tentokrát zdržím, stejně nikoho nepřiměju ani nezastavím, když se bude chtít nebo opakem nebude chtít podívat. ()

VojtaMarek00 

všechny recenze uživatele

J-Lo chodí, mluví, snaží se hrát, moc ji to nejde, znovu chodí, místo mluvení se blbě tváří, poté všechno kazí, aby to následně napravila. Vanessa Hudgens vstala z mrtvých a hraje pořád líp, než J-Lo, ale to asi jen proto, že je přece jen mladší než Lopez, tudíž ještě může přes menší množství botoxu hýbat čelem. Těžkej průměr. ()

Deidy 

všechny recenze uživatele

No... Tak já jsem z toho trošku rozpačitá a zkusím to rozvést, možná přihodit i nějaký ten spoiler. Na tomhle filmu mi hrozně vadí jeho rozpolcenost. Z traileru jsem nabyla dojmu, že půjde o podobný počin, jako jsou třeba Matky na tahu, to jest romantické drama, místy rozbité vtipnými scénami pro ulehčení. Jenže problém je v tom, že veškerý humor byl vyčerpán právě v traileru. Víc vtipných scén tam totiž nenajdete. Pak následuje ona rozpolcenost. Člověk by čekal, že to bude právě to kariérním růstu dané hlavní hrdinky, kdy se bude potýkat s nástrahami nové práce, plus strachem z prozrazení. To se tam sice děje, ale jakousi záhadou je to rozbíjeno další dějovou linkou, to jest návratem ztracené dcery hlavní hrdinky. Tato dějová linka je tak nereálná a ubulenou limonádou ulepená záležitost, že vás to po chvíli začne neskutečně srát. Nevěříte tomu ani ťuk, jednání postav vám přijde z psychologického hlediska naprosto nelogické a nereálné. Takže v podstatě půlku filmu sedíte, vzdycháte, koukáte na hodinky a čekáte, kdy už bude konec. Ne proto, že byste byli napnutí, jak to všechno skončí (protože z hlediska daného žánru je to zcela jasné), ale proto, že už vás to zkrátka neskutečně prudí a vám je trapné se sebrat a jít pryč. Není to vyloženě blbý film, jen jeho struktura a rozpolcenost je to, co mu sráží body, proti hereckým výkonům, střihu, záběrům na NY se nedá říct ani bú... ()

Galerie (45)

Zajímavosti (5)

  • V jednej scéne nájde Maya (Jennifer Lopez) fotku s Barackom Obamom a jeho manželkou. Jedná sa o skutočnú fotku, Jennifer sa s Barackom stretla na inauguračnom plese v roku 2009. (Astonko)
  • Obchod se slevami, kde Maya (Jennifer Lopez) pracuje, byl natočen v Queens Food Bazaar, 24hodinovém obchodě, který nebyl pro natáčení uzavřen. (ČSFD)

Reklama

Reklama