foto

Milutin Butkovic

  • nar. 1.12.1930
    Bělehrad, Srbsko, Jugoslávie
  • zem. 11.1.1997 (66 let)
    Bělehrad, Srbsko, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Očevi i oci (TV film)
1994 Dnevnik uvreda 1993
Čovek u praznoj sobi (TV film)
Želja zvana tramvaj (TV film)
1993 Mrav pešadinac
Niko nije savršen (TV film)
Raj (TV film)
Ruski car (TV film)
1990 Dugi život bračnog para Kos (TV film)
Gala korisnica: Atelje 212 kroz vekove (TV film)
1989 Cudo u Sarganu (TV film)
1985 Crvena baraka (TV film)
1984 Klamné léto '68
Lazar
Sta je s tobom, Nina
1983 Radovan III
1982 Kante ili kese (TV film)
Smrt pana Goluži
1981 Kraljevski voz
Lagani povratak
Sedam minus sedam (TV film)
1978 Molijer (TV film)
1977 Pod istragom (TV film)
1976 Izgubljena sreca (TV film)
Kuhinja (TV film)
Lůžkový vůz
1975 Kičma
Nora (TV film)
1974 Postenje (TV film)
Trkac (TV film)
1973 Beograd ili tramvaj a na prednja vrata (TV film)
Bombardovanje Nju Hejvna (TV film)
Kralj Ibi (TV film)
Kuzis stari moj
Licnost kojoj se divim (TV film)
Molba iz 1950 (TV film)
Paja i Jare
Proslava (TV film)
Siroti mali hrcki (TV film)
1972 Amfitrion 38 (TV film)
Dervis i smrt (TV film)
Dobri verni sluga (TV film)
Dragi Antoan (TV film)
Razvojni put Bore Snajdera (TV film)
1971 Carapa od sto petlji (TV film)
Sladak zivot na srpski nacin (TV film)
Vezbe iz gadjanja (TV film)
1970 Beli zecevi (TV film)
Jeppe brdjanin (TV film)
Sapni mi na zdravo uvo (TV film)
Srbija na Istoku (TV film)
Zid i ruza (TV film)
1969 Hajde da se igramo (TV film)
Velicanstveni rogonja (TV film)
Vrány
1968 Dan odmora jednog govornika (TV film)
Izgubljeno pismo (TV film)
Ljubav na telefonu (TV film)
Moje je srce visoko u brdima (TV film)
Pedikirka (TV film)
Severno more (TV film)
Sile (TV film)
Tako je ako vam se tako cini (TV film)
Topciderska reka (TV film)
Tudje glave (TV film)
1967 Arsenik i stare cipke (TV film)
Buducnost sveta (TV film)
Euridika (TV film)
Kafanica na uglu (TV film)
Mama, vaseg sina nesto divno boli (TV film)
Oci pune zvezda (TV film)
Poseta maloj planeti (TV film)
Sumnjivo lice (TV film)
1966 Krestalica (TV film)
Pogled kroz uvo
Tople godine
1965 Akcija epej (TV film)
Inspektor
Koreni (TV film)
Primer za ugled (TV film)
1963 20.000 za trosak (TV film)
Afera Saint-Fiacre (TV film)
Suncano sa kisom (TV film)
1962 Na splavu (TV film)
1960 Dva pogleda kroz kljucaonicu (TV film)
1959 Kartasi (TV film)

TV seriály

1995 Kraj dinastije Obrenovic (TV seriál)
1994 Otvorena vrata (TV seriál)
1990 Zaboravljeni (TV seriál)
1984 Formula 1 (TV seriál)
1983 Price iz Nepricave (TV seriál)
1982 Podvizi druzine 'Pet petlica' (TV seriál)
Spanac (TV seriál)
1980 Bilo, pa proslo (TV seriál)
Horký vítr (TV seriál)
Nase price (TV seriál)
Pozoriste u kuci 4 (TV seriál)
1979 Slom (TV seriál)
1976 Muzika pozornice (TV seriál)
Povratak otpisanih (TV seriál)
Uspon i pad Zike Proje (TV seriál)
1973 Dimitrije Tucovic (TV seriál)
Neven (TV seriál)
Pozoriste u kuci 2 (TV seriál)
Slike bez rama - iz decijih knjiga (TV seriál)
1972 Gradjani sela Luga (TV seriál)
Kamiondzije (TV seriál)
1971 Diplomci (TV seriál)
Na slovo, na slovo (TV seriál)
Uniforme (TV seriál)
1969 Ljubav na starinski nacin (TV seriál)
Muzikanti (TV seriál)
Radjanje radnog naroda (TV seriál)
Rodjaci (TV seriál)
1968 Baksuz (TV seriál)
1967 Ni crno ni belo (TV seriál)
Smoki (TV seriál)
1966 Volite se ljudi (TV seriál)
1965 Kod sudije za prekrsaje (TV seriál)
1963 Na slovo, na slovo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace