foto

Peter Chelsom

  • nar. 20.4.1956 (63 let)
    Blackpool, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Americko-britský herec, scenárista a režisér. Studoval na Centrální škole dramatu v Londýně. Svůj herecký talent představil v divadle, filmu i TV. Po krátkém snímku režíroval celovečerní komedii Slyš moji píseň (Hear My Song, 1991). Dále realizoval např. snímky Veselé kosti (Funny Bones, 1995) nebo Mocný (The Mighty, 1998).

Zlín Film Festival

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vesmír mezi námi
1987 Indian Summer
1985 Christmas Present
Star Quality (TV film)
Time and the Conways (TV film)
1984 Zámožná žena (TV film)
1983 Englishman Abroad, An (TV film)
1982 Intensive Care (TV film)
1980 American Success Company, The
Jsi smetana v mé kávě (TV film)
1979 School Play (TV film)

TV seriály

2013 Agentura Jasno (TV seriál)
Psych the Musical (S07E15)
1985 Theatre Night (TV seriál)
1984 Sorrell and Son (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace