foto

Brian Connors

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Senior Entourage
2015 McFarland: Útěk před chudobou

TV seriály

2007 Invaze buranů (TV seriál)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2003 Manipulátor (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Útisk (S03E01)
Právo a pořádek (TV seriál)
Deep Vote (S11E24)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Taken (S02E08)
Právo a pořádek (TV seriál)
Trade This (S10E16)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Savages (S06E03)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Senior Entourage

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky