foto

Olga Samošina

  • nar. 7.7.1960 (59 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jolki 5
2014 Hlupák
2012 Poklonnica
2009 Kanikuly strogogo režima
2008 Ně dumaj pro bělych obězjan
2007 Ljubov pod nadzorom (TV film)
Prosté věci
2006 Gadkie lebedi
2005 Harpastum
Lopuchi
2003 Ně dělajtě biskvity v plochom nastrojenii
1998 Chrustaljove, vůz!
Svéráz národního rybolovu
1996 Poslední potomek
Půlnoc v Petrohradu
1995 Musique de l'amour: Robert et Clara, La (TV film)
1993 Žizň s idiotom
1990 Zimňaja višňa 2
1988 Miss millionerša
1986 Fuete
Isključenija bez pravil (TV film)
Levša
1985 Střelný prach
1977 Truffaldino iz Bergamo (TV film)

TV seriály

2019 Zvjozdy i lisy (TV seriál)
2017 Labirinty (TV seriál)
2015 Kateřina Veliká (TV seriál)
Čudny děla tvoi, Gospodi! (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Boltun (S15E20)
2014 Chronika gnusnych vremen (TV seriál)
2009 Katěrina 2. Vozvraščenije ljubvi (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Šabes-goj (S01E08)
2008 Kukly kolduna (TV seriál)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Perom i špagoj (TV seriál)
2003 Ženskij roman (TV seriál)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2001 Niro Vulf i Arči Gudvin (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Strannosti Alisy (S01E03)
Čjornyj voron (TV seriál)
2000 Agent nacionalnoj bezopasnosti 2 (TV seriál)
Imperija pod udarom (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Napitok dlja nastojaščich mužčin (S01E14)
1992 Dym (TV seriál)
1988 Žizň Klima Samgina (TV seriál)
1985 Konfrontace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky