foto

Andrew Dunn

  • nar. 12.4.1957 (62 let)
    Leeds, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Adult Babies
2016 ChickLit
2014 Nůž, který mě zabil
The Taking
2009 Mr. Right
2007 Popcorn
2004 Between Two Women
2003 Gifted (TV film)
2002 Ali G Indahouse - Film
Stretford Wives, The (TV film)

TV seriály

2010 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Masquerade (S03E06)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2006 The Street (TV seriál)
2005 Brief Encounters (TV seriál)
2004 55 Degrees North (TV seriál)
No Angels (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
Doctor Who: Scream of the Shalka (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Dinnerladies (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1995 Out of the Blue (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
1993 Strange But True? (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
1990 Upper Hand, The (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky