foto

Hiroaki Miura

  • nar. 24.3.1977 (42 let)
    Nagano, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 One Piece Film Z
2011 Dragon Ball: Episode of Bardock
Eijú densecu: Sora no kiseki The Animation
Oretači ni cubasa wa nai: Hadairo ricu kjúwarizó!?
VitaminX Addiction
2008 Saint seija: Meió Hades – Elysion hen
2005 Saint seija: Meió Hades meikai hen
2004 Dai Jamato Zero gó

TV seriály

2019 Mannaka no Rikkun (TV seriál)
SAINT SEIYA: Rytíři zvěrokruhu (TV seriál)
2017 Ikemen sengoku: Toki wo kakeru ga koi wa hadžimaranai (TV seriál)
Seikai suru Kado (TV seriál)
Taišó Mebiusline: Čiččai-san (TV seriál)
2016 Tiger Mask W (TV seriál)
2015 Dragon Ball Super (TV seriál)
2014 Bišódžo senši Sailor Moon Crystal (TV seriál)
Hamatora The Animation (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Blue Sky (TV seriál)
2013 Bakumatsu gijinden Roman (TV seriál)
Gaist Crusher (TV seriál)
2012 Area no kiši (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
2011 Oretači ni cubasa wa nai (TV seriál)
Sister Princess: Re Pure (TV seriál)
2010 Katanagatari (TV seriál)
Stitch! Zutto saikó no tomodači (TV seriál)
2009 Dragon Ball Kai (TV seriál)
2008 Nodame cantabile: Paris-hen (TV seriál)
2006 Gin'iro no Olynssis: Tokito (TV seriál)
Kami-sama kazoku (TV seriál)
Love Get Chu: Miracle seijú hakušo (TV seriál)
OBAN - nebeské lodě (TV seriál)
2005 SoltyRei (TV seriál)
Xenosaga The Animation (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Bóken ó Beet (TV seriál)
Girls Bravo - first season (TV seriál)
Mermaid Melody pičipiči Pitch Pure (TV seriál)
2003 Air Master (TV seriál)
E's Otherwise (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Mermaid Melody pičipiči Pitch (TV seriál)
Onegai Twins (TV seriál)
Sonic X (TV seriál)
2002 Onegai Teacher (TV seriál)
2001 Kokoro tošokan (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky