Reklama

Reklama

Jú gi ó

(seriál)
  • Japonsko 遊☆戯☆王 (více)
Japonsko, 1998, 10 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Kazuki Takahaši (komiks)

Hrají:

Megumi Ogata, Takeši Aono, Acuko Tanaka, Bin Šimada, Džunko Noda, Kaneto Šiozawa, Kazuja Nakai, Miina Tominaga, Šigeru Čiba, Šózó Iizuka, Unšó Išizuka (více)
(další profese)

Epizody(27)

Recenze (4)

Wooke 

všechny recenze uživatele

Neviem ako teraz, no v minulosti som na tom bol dosť závislý. Ovplyvnený kamarátmi som hral karty, pozeral seriál, učil sa dokonca o tom, čo dokáže tá a tá karta. Bola to mánia, ktorá zasiahla celé moje okolie a tak som padol spolu s ostatnými. Rozprávka to však nebola zlá, karty boli vážne fajn, niektoré trápne zábery si mohli odpustiť, ale tak je to anime a pohľad na vystrašenú osobu, ktorý je kratší ako 5 minút, nie je dostatočným dôkazom toho, že sa tá postavička vážne bojí. ()

RanMori 

všechny recenze uživatele

Proboha kdo psal ten název tady??!! Seriál má své jisté vrtochy, ale když člověk vyfiltruje ty do nekonečna se opakující výlevy o přátelství, co všechno překoná, zbyde pěkně napínavá a strhující podívaná na karetní duely. Postavy jsou poněkud excentrické, ale mně to k tomu ději sedí :D ()

Kejo 

všechny recenze uživatele

Hrozný animovaný seriál. Yu-Gi-Oh! je sama o sebe nudná karetná hra. Niektoré monštrá sa mi páčia ale aj tak to na Pokémonov nemá. Moje hodnotenie 9% ()

Katakimiku 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jsem od toho nečekala žádný zázrak, koneckonců ve své podstatě je to stále ,,pohádka pro děti", což mě samo o sobě určitě neodrazuje, ale nedovedu si ani představit, že by mě to jako malou bavilo. Potenciál to má srovnatelný s Pokémony, ale neumí ani v nejmenším tak zaujmout. Postavy jsou nevýrazné, příběh má hned v začátku několik očividných logických děr, animace je nezajímavá a dalo by se pokračovat i dále. Já už ale nemám chuť se tímhle seriálem víc zabývat, mrknout na začátek a zjistit si, co že je to to legendární Yu-Gi-Oh mi stačilo. Po prvním dílu drop. 3.4/10 ()

Reklama

Reklama