foto

Paul Genge

  • nar. 29.3.1913
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 13.5.1988 (75 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Hit Lady (TV film)
1973 Černá výprava
1968 Bullittův případ
Pirátův duch
Zelené barety
1967 Hot Rods to Hell
1965 Písečný ptáček
Young Dillinger
1964 Amerikanizace Emilky
1960 Because They're Young
The Crowded Sky
1959 Na sever severozápadní linkou
The Beat Generation
The FBI Story
1958 Chci žít!

TV seriály

1974 Lincoln (TV seriál)
1973 V ulicích San Francisca (TV seriál)
The Unicorn (S01E26)
1970 The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Convoy (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Dust (S02E12)
1960 Dan Raven (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
One Step Beyond (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Lucky Loser (S02E02)
The Case of the Desperate Daughter (S01E27)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Navy Log (TV seriál)
1949 Man Against Crime (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky