foto

Blanca Portillo

  • nar. 15.6.1963 (57 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Invisibles
Retrato de mujer blanca con pelo cano y arrugas
2016 Las invasoras
Únos
2013 Niños robados (TV film)
2011 Chispa de la vida, La
2009 Rozervaná objetí
2008 Vězeňský dvůr
2007 Sedm kulečníkových stolů
2006 Goyovy přízraky
Kapitán Alatriste
Volver
2005 Elsa a Fred
2002 Third B
2001 Sólo mía
1999 Mezi nohama
1997 Color de las nubes, El
Eso
1996 Zahradníkův pes

TV seriály

2019 Promesas de arena (TV seriál)
2017 Sé quién eres (TV seriál)
El factor de la culpabilidad (E16)
El reencuentro (E15)
Julieta (E14)
další epizody (16)
2016 Web Therapy (TV seriál)
Chiringuito de Pepe (TV seriál)
El ingrediente más importante (S02E16)
Judas lleva peluquín (S02E15)
El último mirlo blanco (S02E14)
další epizody (16)
2014 Chiringuito de Pepe (TV seriál)
Familia (S01E10)
La terracita de Pepe (S01E09)
Desde 1914 (S01E08)
další epizody (10)
Cuéntame un cuento (TV seriál)
2012 Frágiles (TV seriál)
2009 Acusados (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1997 Más que amigos (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1990 Para Elisa (TV seriál)

Dokumentární

2011 Actrices (TV seriál)