foto

Blanca Portillo

  • nar. 15.6.1963 (55 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Únos
2013 Niños robados (TV film)
2011 Chispa de la vida, La
2009 Rozervaná objetí
2008 Vězeňský dvůr
2007 Sedm kulečníkových stolů
2006 Goyovy přízraky
Kapitán Alatriste
Volver
2005 Elsa a Fred
2002 Third B
2001 Sólo mía
1999 Mezi nohama
1997 Color de las nubes, El
Eso
1996 Zahradníkův pes

TV seriály

2017 Sé quién eres (TV seriál)
El factor de la culpabilidad (E16)
El reencuentro (E15)
Julieta (E14)
další epizody (16)
2016 Web Therapy (TV seriál)
2014 Cuéntame un cuento (TV seriál)
2012 Frágiles (TV seriál)
2009 Acusados (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1997 Más que amigos (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1990 Para Elisa (TV seriál)

Dokumentární

2011 Actrices (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace