foto

Kristian Hodko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Identity
2017 Morning After
2014 Die Wälder sind noch grün
2013 Fille du Martin, La
Smrtící Slunce (TV film)
2011 Vytí vlkodlaků: Znovuzrození

TV seriály

2016 Ruptures (TV seriál)
2014 Království (TV seriál)
Temnota (S01E15)
Špinavé prádlo (S01E14)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Elitních 18 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Morning After

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky