foto

Jack Woolgar

  • nar. 15.9.1913
    Thames Ditton, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.7.1978 (64 let)
    Huddersfield, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Vlaštovky a Amazonky
1973 Sir Gawain a Zelený rytíř
1972 Smrtelná čára
1971 Say Hello to Yesterday
Sněžná husa (TV film)
1969 Where's Jack?
1968 Hammerhead
1966 Spy with a Cold Nose, The

TV seriály

1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Kim & Co. (TV seriál)
Shades of Greene (TV seriál)
1974 Not on Your Nellie (TV seriál)
Soldier and Me (TV seriál)
South Riding (TV seriál)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)
Bowler (TV seriál)
Last of the Summer Wine (TV seriál)
The Dragon's Opponent (TV seriál)
Whatever Happened to the Likely Lads? (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
In for a Penny (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Follyfoot (TV seriál)
Owen, M.D. (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Ace of Wands (TV seriál)
Kate (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
That's Your Funeral (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Návštěva v archivu (E19)
The Incredible Adventures of Professor Branestawm (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
Two in Clover (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Please Sir! (TV seriál)
Thicker Than Water (TV seriál)
Tom Grattan's War (TV seriál)
1967 Haunted (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
1966 The Liars (TV seriál)
Thirteen Against Fate (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
Orlando (TV seriál)
Pardon the Expression (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Detective (TV seriál)
It's Dark Outside (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Friday Night (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
The Younger Generation (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Here's Harry (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
Yorky (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
Skyport (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace