foto

Derek Benfield

  • nar. 11.3.1926
    Bradford, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 10.3.2009 (82 let)
    Esher, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Životní síla
1984 Arthur's Hallowed Ground (TV film)
1982 Remembrance
1981 Dům plný růží (TV film)
1980 Boy Who Never Was, The (TV film)
1979 Taxíkáři (TV film)
1975 I Don't Want to Be Born
1969 Křížovka
1964 House of Glass (TV film)
1959 Místo nahoře

TV seriály

2000 Hearts and Bones (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1994 Men of the World (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Mulberry (TV seriál)
1991 The Brittas Empire (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
Making News (TV seriál)
1988 First of the Summer Wine (TV seriál)
That's Love (TV seriál)
1987 Intimate Contact (TV seriál)
The New Statesman (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Worlds Beyond (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Travellers by Night (TV seriál)
1982 A Kind of Loving (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
Únik (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Thundercloud (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1975 Late Call (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
Timeslip (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
In Loving Memory (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Plays of Today (TV seriál)
The Flaxton Boys (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
The Borderers (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
The Root of All Evil? (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Mask of Janus (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
Cluff (TV seriál)
Detective (TV seriál)
R3 (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Likely Lads (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Six More Faces of Jim (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Harpers West One (TV seriál)
The Marriage Lines (TV seriál)
Three Live Wires (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 The Larkins (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1999 After They Were Famous (TV seriál)
1998 Funny Women (TV film) - a.z.
1964 Newcomers, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace