foto

Simon Nye

  • nar. 29.7.1958 (60 let)
    Burgess Hill, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Down Dog
Tommy Cooper: Komik bez líčidla (TV film)
2012 Mr. Stink (TV film)
2007 Catwalk Dogs (TV film)
The Beast (TV film)
2005 O mé rodině a jiné zvířeně (TV film)
Open Wide (TV film)
2004 Beauty (TV film)
Smečka (TV film)
Tunnel of Love (TV film)
2003 Pollyanna (TV film)
2002 Dick Whittington (TV film)
2000 Aladdin (TV film)
Cinderella (TV film)
1999 The Nearly Complete and Utter History of Everything (TV film)
1998 Jack and the Beanstalk (TV film)
1996 True Love (TV film)

TV seriály

2018 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
2017 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
další epizody (4)
2016 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2010 Já, William (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Amyina volba (S05E07)
2009 Reggie Perrin (TV seriál)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
2004 Carrie & Barry (TV seriál)
2003 Hardware (TV seriál)
2002 Wild West (TV seriál)
2001 The Savages (TV seriál)
2000 Beast (TV seriál)
1998 How Do You Want Me? (TV seriál)
The Last Salute (TV seriál)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
My Wonderful Life (TV seriál)
1995 Is It Legal? (TV seriál)
1993 Frank Stubbs Promotes (TV seriál)
1992 Men Behaving Badly (TV seriál)
1971 Masterpiece Theatre (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1998 How Do You Want Me? (TV seriál)
1992 Men Behaving Badly (TV seriál)

Dokumentární

2007 The Comedy Map of Britain (TV seriál)
2006 TV's 50 Greatest Stars (TV film)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)
2003 Comedy Connections (TV seriál)
2002 The Real Men Behaving Badly (TV film)
1999 Laughter in the House: The Story of British Sitcom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace