foto

Clay Tanner

  • nar. 3.2.1931
    Clay, Indiana, USA
  • zem. 22.12.2002 (71 let)
    Hernando, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Mr. Horn (TV film)
1978 Big Bob Johnson and His Fantastic Speed Circus (TV film)
Thaddeus Rose and Eddie (TV film)
1977 Final Chapter: Walking Tall
1976 Drum
Hollywood Man
Městečko v Texasu
Psanec Josey Wales
1975 Závod s ďáblem
1974 Snadný výdělek
1973 Cleopatra Jones
She Lives! (TV film)
1972 Billie zpívá blues
1971 How to Frame a Figg
1970 Night Chase (TV film)
1969 Hello, Dolly!
1968 Rosemary má děťátko
1965 McHale's Navy Joins the Air Force
1963 Srocení orlů
Zamilovaný profesor

TV seriály

1985 Divočina (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Mr. Terrific (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 Broadside (TV seriál)
1963 The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace