foto

Frank Coda

  • nar. 14.3.1931 (89 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Devil's Advocate (TV film)
Inkognito
The Young Poisoner's Handbook
1989 Královna srdcí
1983 Noční vlak k vraždě
1981 Omen 3: Poslední střetnutí
1979 Dick Emery Comedy Hour, The (TV film)
1978 Urvi co můžeš
1977 Under the Bed
1969 Jaká to rozkošná válka!
1962 A Prize of Arms
1961 Touch of Death
1958 No Safety Ahead

TV seriály

2002 Tlc (TV seriál)
1998 Maisie Raine (TV seriál)
1993 Demob (TV seriál)
1991 Hope It Rains (TV seriál)
1989 The Nineteenth Hole (TV seriál)
1987 Tickets for the Titanic (TV seriál)
1986 All at Number 20 (TV seriál)
Když dva dělají tamtéž... (TV seriál)
Slinger's Day (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Drummonds (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
1984 Chance in a Million (TV seriál)
Duty Free (TV seriál)
Ever Decreasing Circles (TV seriál)
Fresh Fields (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Don't Wait Up (TV seriál)
1982 Bounder, The (TV seriál)
Don't Rock the Boat (TV seriál)
Tom, Dick and Harriet (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
Only Fools and Horses.... (TV seriál)
The Chinese Detective (TV seriál)
1980 Can We Get on Now, Please? (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
Losers, The (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Rag Trade, The (TV seriál)
1976 Beasts (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Oil Strike North (TV seriál)
1974 "Don't Drink the Water (TV seriál)
Rogue's Rock (TV seriál)
The Squirrels (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
Budgie (TV seriál)
1969 Show Bennyho Hilla (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
1965 For Whom the Bell Tolls (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 The Rag Trade (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Host

TV pořady

1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky