foto

Maria Sohlman Wikman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Pan Dort
2017 Solsidan
2009 Kenny Begins
2007 Přeskoč
Sluneční bouře
Úžasná a milovaná
2005 Láska on-line
2004 ABBA: Our Last Video Ever (TV film)
2003 Okamžitý nápad
2000 To Be Continued...
1999 Noll tolerans

TV seriály

2020 We Got This (TV seriál)
2019 Solsidan (TV seriál)
Episode 5 (S06E05)
Episode 4 (S06E04)
Episode 3 (S06E03)
další epizody (5)
2017 Enkelstöten (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Ack Värmland (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Ack Värmland (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Sexy taneček (S02E10)
Malý Bruce (S02E09)
Obchod s drogami (S02E08)
další epizody (10)
2014 Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Oddělené životy (S01E09)
2011 Solsidan (TV seriál)
Bröllopet (S02E10)
Fredde testar singellivet (S02E09)
Fredde och Mickan åker på slottsweekend (S02E08)
další epizody (10)
2010 Hotell Gyllene Knorren (TV seriál)
Solsidan (TV seriál)
Förlossning (S01E10)
Midsommarfest (S01E09)
Kim på middag (S01E08)
další epizody (10)
2005 Lasermannen (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2002 Det brinner! (TV seriál)
Pappa polis (TV seriál)
1997 Kenny Starfighter (TV seriál)
1995 Anmäld försvunnen (TV seriál)

Kostymérská filmografie

Filmy

2000 To Be Continued...
1999 Noll tolerans

TV seriály

2002 Det brinner! (TV seriál)
Pappa polis (TV seriál)
1997 Kenny Starfighter (TV seriál)
1995 Anmäld försvunnen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky