foto

David Lindskog

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2014 Tillbaka till Bromma
2011 Stockholm East
2009 Sommaren med Göran
2007 Přeskoč
Zničujicí láska
2005 Doxa
Kocken
1999 Svar med foto

TV seriály

2019 De dagar som blommorna blommar (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2018 Den döende detektiven (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2017 Dříve než zemřeme (TV seriál)
2013 Fröken Frimans krig (TV seriál)
2006 Brandvägg (TV seriál)
2005 Kvalster (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Lasermannen (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2002 Stora teatern (TV seriál)

Dokumentární

2019 Silbersky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky