foto

Markus Kienzl

  • nar. 16.3.1973 (46 let)
    Mödling, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Glück gehabt
2018 Cops
2017 Tatort - Die Faust (TV film)
Tatort - Wehrlos (TV film)
2006 Dad's Dead
2004 Silentium

Dokumentární

2006 Koloběh "života"

TV pořady

2016 Jugendsünden u.s.w. (TV pořad)

Host

TV pořady

2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
1997 Paskvil (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky