Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudební pořad, který se zabývá avantgardní a také převážně klubovou hudbou a novinkami ze světa zahraničních i domácích hudebních formací. Můžeme zde vidět i zajímavosti ze světa filmu. (duklak2)

Recenze (43)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Vynikající trendovo-lifestylovo-hudebně-artový pořad pro mladší publikum, který na současných televizních obrazovkách citelně chybí. Nostalgicky vzpomínám... ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Před Paskvilem byla ještě 60ka, to už je opravdu pro nadšence alternativních pořadů, které se věnovaly nejen hudbě. Paskvil směle pokračuje v tradici s dokonalejším prostředím a obrovským hudebním rozsahem. Většina dnešních teenagerů o takovýhle pořad nestojí a ani si ho nezaslouží. ()

stilgar1 

všechny recenze uživatele

Tenhle pseudohudební pořad se pohybuje na hranicích trapnosti, a to nejen děsným moderováním, ale také formou, jakou podává informace ze světa hudby. Bleee ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

5 hvězdiček je speciálně za díl o socialistickém popu 80. let, který mně bavil od začátku do konce a mezi mými přáteli je dodnes vnímán jako kultovní. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Technická poznámka: 2 epizódy tohto magazínu vyšli ako DVD prílohy - KLIPY + VÝBER Z REPORTÁŽÍ (X MAG), 80´s special (HYPE). (20.9.2006) ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

I přes drobný výpadek kvality někdy zhruba před 2-3 lety, který se nesl hlavně ve znamení ubohých hiphopých a laciných kytarovkových klipů stále zůstává tím nejlepším "kulturním magazínem nejen pro mladé", který v TV běžel. Upozorňoval na progresivní věci v mnoha oborech - design, grafika, životní styl, umění obecně a byl tak studnicí zajímavých informací (pro filmové fanoušky nepostradatelná rubrika kino.avi od Michailidise). Byť neměl úplně nadhled a přeci jen se soustředil na jasně definovanou cílovou skupinu, vůbec mi to nevadilo, naopak. Jeho kvalitu jsem úplně docenil, jak to tak bývá, až když přestal a přišli různí souputníci a následovníci, kteří Paskvilu nesahali ani po kolena. ()

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Nechápejte mě špatně, rozhodně nikomu neberu jeho Ordinace štěstí a Pojišťovny v růžové ohradě..., jen si myslím, že v časech, kdy se zapnutí televizní obrazovky rovná čím dál častěji dobrovolné lobotomii, bylo a je podobné alternativy v našich končinách potřeba jako soli. Kdo jiný by pak měl vyslyšet skromné volání hrstky šílenců po "něčem jiném", když ne draze přeplácená televize veřejné služby?! Nestalo se, a tato milá a vstřícná instituce pro jistotu zrušila raději i Kinobox, Poprask, Filmopolis, atd... a vzala mi tak prakticky téměř všechny důvody, pro které mělo smysl lpět na vlastnictví barevné hrací skříňky a pokorně odvádět měsíc co měsíc do bezedné kasičky korunky za reklamní bloky a teleshoppingy s Horstem Fuchsem. Bravo ČT! ()

Francik 

všechny recenze uživatele

Pořad sám za ****, ale 80's special si zaslouží vše katapultovat na maxuimum. Kdo neviděl (a neslyšel), jako by nebyl. ()

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Artová kultovka s Kačou, Deanem, Sašou etc. etc. S různými změnami moderátorskými i sociokulturním zaměřením úroven kolísala, ale už pro ten pocit - palec nahoru! ()

Abes 

všechny recenze uživatele

Máme dobrý pořad o hudbě co takhle ho zrušit? No nic, nezbývá než sledovat věčně zhuleného Anděla. ()

Angelopul 

všechny recenze uživatele

Po Paskvilu se mi opravdu stýská. Po té protivné moderátorce s falešným úsměvem, ujetém moderátorovi s příšerným pseudonymem americko-východoněmecké prorežimní hvězdy a nafrněných komentářích Saši, který snídal chytrou kaši. Paskvil byl kvalitní pořad, který popularizoval nejen alternativní kultůru neotřelým způsobem a to s velmi zajímavým zpracováním. Každý díl jsem opravdu hltal. To s čím ho pak nahradil Pavel Anděl bylo a je k zeblití. A i kdybych Paskvilu ve své době ledasco vytknul a jeho kvalita opravdu kolísala, vše jsem mu už dávno odpustil a podobný pořad mi opravdu chybí. R.I.P. a smrt myslivcům. ()

bubun 

všechny recenze uživatele

Když v hotelu Bílá růže poprvé jsem spal, kohoutky jsem otočil, a ruce pod ně dal - pravá ... opařila se! Hmm, levá.... mi nastydla.... ()

ybuko 

všechny recenze uživatele

V tuhle chvili (10.2006) opet mrtvy. Doufam ze sem nekdo casem dopise ze zase ozil. Te hudby, filmu a klipovych reziseru co jsem diky nemu sveho casu v devadesatych letech objevil! Dean Reed for ever! ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Hodnotím pouze Paskvil - 80's special. Ten je geniální. Fantastické archivní záběry a vtipné komentáře ostřejší než žiletky :) . Brilantní analýza...bomba! 98%. ()

blixadovan 

všechny recenze uživatele

Zatím asi nejlepší hudební magazín o hudbě, který jsem kdy na ČT, vlastně v televizi obecně, viděl. Mazaná znělka, výběr nových klipů, reportáže, předěly atd. apod. A jako třešnička na dortíčku krásná a roztomilá Katka Kozáková! ()

Reklama

Reklama