foto

Andrij Isajenko

  • nar. 22.7.1986 (34 let)
    Zaporizhia, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Noční expres
Zachar Berkut
2018 Kazka pro hroši
2017 Kyborgové
2016 Bestseller po ljubvi (TV film)
2015 Heťman
2013 Bědnaja Liz (TV film)

TV seriály

2019 Cyganka (TV seriál)
2018 Kopy na roboti (TV seriál)
Nelegální (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2017 Obručka z rubinom (TV seriál)
Perekrjostki (TV seriál)
Recept ljubvi (TV seriál)
Vsjo ješčjo budět (TV seriál)
Zamuž posle vsech (TV seriál)
2016 Dom na cholodnom ključe (TV seriál)
Niti suďby (TV seriál)
Ně zarikajsja (TV seriál)
Pismo naděždy (TV seriál)
Tri dorogi (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Ženščina jego mečty (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
Vsjo verňotsja (TV seriál)
Větěr v lico (TV seriál)
2013 Ja rjadom (TV seriál)
Lovuška (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Šef policii (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Děň zarplaty (S02E16)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Rabota nad ošibkami (E01)
2011 Jarosť (TV seriál)
2010 Včera zakončilas vojna (TV seriál)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Zolotaja oseň (S03E25)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky