foto

Klaus Eichhammer

  • nar. 10.10.1952 (67 let)
    Regensburg, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Und wer nimmt den Hund?
2018 Schwartz & Schwartz - Mein erster Mord (TV film)
2017 Bella Block - Am Abgrund (TV film)
Die Puppenspieler - Aus dem Feuer (TV film)
Kalt ist die Angst (TV film)
Tatort – Die Liebe ist ein seltsames Spiel (TV film)
2015 Das beste aller Leben (TV film)
2014 Ich will dich (TV film)
Tatort - Der Wüstensohn (TV film)
2013 Beste Bescherung (TV film)
Mein Vater, seine Freunde und das ganz schnelle Geld (TV film)
Osudový břeh (TV film)
Seegrund. Ein Kluftingerkrimi (TV film)
Stiller Abschied (TV film)
2012 In den besten Familien (TV film)
Milchgeld. Ein Kluftingerkrimi (TV film)
2011 Blaubeerblau (TV film)
Föhnlage. Ein Alpenkrimi (TV film)
2010 Bella Block - Das schwarze Zimmer (TV film)
Byl to jeden z nás (TV film)
In aller Stille (TV film)
Místo činu: Poslední pacient (TV film)
2009 Ellas Geheimnis (TV film)
Vraždy na dožínky (TV film)
2008 Das Beste kommt erst (TV film)
Ein starker Abgang (TV film)
2007 Prchající kůň
Vorne ist verdammt weit weg
2006 Bella Block - Blackout (TV film)
Vier Töchter
2005 Marias letzte Reise (TV film)
Schiller (TV film)
Sperling und die Katze in der Falle (TV film)
2004 Bella Block - Das Gegenteil von Liebe (TV film)
2003 Der Job seines Lebens (TV film)
2002 Und die Braut wusste von nichts (TV film)
2001 Ausflug
Das Sams
Herz über Kopf
Und morgen Italien (TV film)
2000 Kalt ist der Abendhauch
1999 Dlouhé vítání, krátké sbohem
Schnee in der Neujahrsnacht
1998 23
1997 Die Apothekerin
1996 Maja (TV film)
1995 Japaner sind die besseren Liebhaber
Kinder des Satans (TV film)
Nach Fünf im Urwald
Rozhovory ve městě
1994 Angst (TV film)
Einer meiner ältesten Freunde
Schamlosen, Die (TV film)
Unschuldsengel (TV film)
1993 Dann eben mit Gewalt (TV film)
Durst
Schicksalsspiel (TV film)
1992 Leise Schatten
Tatort - Blindekuh (TV film)
Tatort - Experiment (TV film)
Thea und Nat
1991 Tatort - Die chinesische Methode (TV film)
1990 Neuner
Spieler
1989 Follow Me
Tatort - Schmutzarbeit (TV film)
Tiger, Löwe, Panther (TV film)
1988 Tatort - Pleitegeier (TV film)
1986 Meier
Místo činu - Černý víkend (TV film)
1984 Im Himmel ist die Hölle los
Lieber Karl
Místo činu - Vila na předměstí (TV film)
Verbotene Hilfe
1983 Zuckerhut (TV film)
1982 Gestern und Morgen (studentský film)
Glück beim Händewaschen, Das
Neonstadt
1979 Baranski
1978 Linda (studentský film)

TV seriály

1998 Helicops (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
1990 Abenteuer Airport (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Köberle kommt (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2005 Che si racconta

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky