foto

Alexej Koťonočkin

  • nar. 16.6.1958 (61 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Gav-Mjau (TV seriál)
2014 Booba (TV seriál)
2013 Parovozik Tiška (TV seriál)
2006 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Dvadcatyj vypusk (E20)
2005 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Děvjatnadcatyj vypusk (E19)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Tima i Toma (TV seriál)
2010 Tajna Sucharevoj bašni (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky