foto

Hollis Irving

  • nar. 16.7.1916
    Minneapolis, Minnesota, USA
  • zem. 28.12.2002 (86 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Long Journey Back (TV film)
Question of Guilt, A (TV film)
1976 Odpočítávání smrti
1975 Queen of the Stardust Ballroom (TV film)
Who Is the Black Dahlia? (TV film)
1972 Glass Houses
Žáby
1960 Fakta života
The Crowded Sky

TV seriály

1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Laverne & Shirley (TV seriál)
Tabitha (TV seriál)
1975 Matt Helm (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Faraday and Company (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Funny Face (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1966 Hero, The (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
The Tycoon (TV seriál)
1963 Grindl (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1961 Margie (TV seriál)
Westinghouse Preview Theatre (TV seriál)
1960 Stagecoach West (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
Startime (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
1958 The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Blondie (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Hiram Holliday (TV seriál)
1955 The People's Choice (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 Man Against Crime (TV seriál)
Suspense (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace