foto

Margaret Muse

  • nar. 6.1.1915
    Dallas, Texas, USA
  • zem. 6.3.2006 (91 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Dva na lásku
1985 Do You Remember Love (TV film)
1980 Aligátor
1972 Něco zlého (TV film)
Válka mezi muži a ženami
1966 For Pete's Sake
1958 Učitelčin miláček

TV seriály

1990 Equal Justice (TV seriál)
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1979 House Calls (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 My World and Welcome to It (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1961 Shannon (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace