foto

Oskar Reif

  • nar. 17.3.1959 (61 let)
    Praha, Československo

Režijní filmografie

Filmy

1998 Postel

Dokumentární

2018 Prasomilové (TV film)
2011 Inventura Febia (TV seriál)
2006 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Zdeňka Maryšky (S15E10)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)
1982 Jinak to nevidím (studentský film)

TV pořady

2011 Suma sumárum aneb Kde jsou mé peníze (TV pořad)
1992 Chcete mě? (TV pořad)
Posezení s Janem Burianem (TV pořad)

Divadelní záznam

1997 Pumelice lesní moudrosti (divadelní záznam)

Diskuze k tvůrci (0)

Fanoušci tvůrce