Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad na pomoc zvířatům. (oficiální text distributora)

Recenze (149)

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Především projev Zdeňka Srstky si samozřejmě říkal o parodování, kterého se různí komici s větší či menší úspěšností rádi ujali. Ale když vidím toho černého trotla (mluvím o labradorovi, ne o žádném migrantovi z jihu, takže hlídači korektnosti na internetu z neziskovek můžou zůstat v klidu), jak se mi drápe na klín a prudkým funěním, slintáním a vrtěním ocasu se mi snaží naznačit, že bych s ním měl ve 30stupňovém vedru vyrazit na procházku už teď a nečekat, až skončí Hospoda, tak to z původních 4 zvednu na plný počet, protože díky tomuhle pořadu našlo hodně podobných troubů, jako je ten můj, i jejich kočičích (ne)přátel nový domov a snad i lepší život. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, zvířata moc rád nemám. Vadí mi štěkot psů a mňoukání koček. Když jde kolem mě nějaký pes, tak cítím takové zvláštní mrazení v zádech, neboť žádnému zvířeti nevěřím. Bojím se, že mě pokouše. Tento pořad ale musím pochválit, protože je velmi užitečný. Velice dobrý nápad, "nabízet" zvířata prostřednictvím televize divákům. Hlavně užitečné pro starší osoby, které se cítí opuštěné a jejich přáním je v brzké době si pořídit domácího mazlíčka. Takhle mají možnost prostřednictvím TV zjistit nějaké informace o opuštěných pejscích v útulcích. I když to nerad přiznám, tak některé záběry na zanedbané psy po původních majitelích mě trochu dostaly a člověka, který je týral, bych já osobně nikdy nechtěl potkat. Viděl jsem jen málo dílů a většinou tak trochu nechtěně, protože když jsem se nudil, tak jsem přepínal na různé televizní stanice a ze všech pořadů, které se zrovna v tom čase vysílaly, byl tento asi to nejlepší, tak jsem u toho vydržel. No, hlavně mě do sedadla doslova přikoval Srstka, protože to bylo něco neskutečného. Hned jak promluvil, tak se moje smíchová bránice neustále chvěla:-). Nejprve jsem si myslel, jestli se náhodou nedívám na nějakou parodii, nebo tak něco. Po skončení pořadu jsem si musel v programu ověřit, jestli to nebyl nějaký komediální pořad. Po zjištění, že ne, mě mluva pana Srstky donutila podívat se na další díly. A když zrovna běžel díl s paní Kubišovou, tak jsem pořad vypnul a odebral se provozovat jinou zábavnější činnost:-). Dávám tři hvězdy a je asi jasné za co. Takže díky Srstko, tvé hlášky mám i v mobilu a občas, když mám špatnou náladu, tak si je připomenu a hned je mi veseleji. A na závěr něco pro pobavení a do pošty mi můžete napsat, jestli se nabízí pes, který se jmenuje Asta, nebo auto Opel Astra:-). Podívejte na tuhle fešandu, je pěkně stavěná, krásný zbarvení má, čisťoučká, je ideální do rodiny, hodí se úžasně k dětem, bude ji dobře u domku se zahrádkou, ale i když máte jenom byt, moc to nesežere, ale když ji šlápnete na krk?, umí zazlobit, jinak se dobře ovládá, no podívejte jak na vás věrně čeká. Jmenuje se Ast(r)a? ()

Reklama

tahit 

všechny recenze uživatele

Ano, strádající opuštěná zvířata si zaslouží naši plnou pozornost. I když se pojednávaný pořad zabývá možná stereotypní problematikou. Kdo z nás někdy sdílel svůj čas s kočkou, psem či kocourem, pak jistě víte, jak je s ním fajn, protože v nich naleznete duše spřízněné. To už nehovořím o tom, že kulturní člověk se někdy ke svým vlastním zvířatům chová jako k neživé věci. Což mě netěší psát. Člověku je z toho smutno. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Vždycky si představím, jak místo psů a koček nabízejí nějaké důchodce. Pod tímto úhlem pohledu je to hned veselejší koukání. Si taky představte pana Srstku, jak mluví o nějaké bábince v kleci: "Pak tu máme takovou chlupatou čubičku, jmenuje se Maruška. Má šmutný očička a má ráda děti. Žere všechno a je soběštačná. Ráda si čuchá k pipince. Je ale trochu nevrlá, páč původní pánišek ji nechal v leše u štromu. Kdo ši jí vežme, udělá jí radošt." ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Tady se nehodnotí umělecký výraz pořadu a asi by ani neměli hodnotit lidé, kteří doma nechovají žádné zvíře. Ale nezisková práce pro němé tváře by správně měla být oceněna všemi. Je smutné, že jsou takové pořady vůbec potřeba. A komentář MM_Ramoneho mě trochu zklamal, to radši neměl hodnotit vůbec, než s takovým pokrytectvím. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Producent Čestmír Kopecký vzpomínal, že "když se z čtrnáctideníku Chcete mě? stal týdeník, bylo nutné doplnit Martu Kubišovou, která nestíhala, někým novým. Nemohl to být nikdo jí podobný, ale musel mít přirozenou morální autoritu. Hned na prvním natáčení, po příjezdu do útulku, jsme jako vždy vyslovili prosbu vzít psy z klece a volně je ukázat. Vedoucí útulku řekla: 'To nebude problém, jen u toho dobrmana to nepůjde, protože je moc zlý.' Zatímco jsme se domlouvali, otočím se a vidím Zdeňka Srstku, jak táhne nešťastného dobrmana, který brzdil všema čtyřma, za uši ven a říká 'pojď, neboj se, tak ty jsi prej zlej.'" (NIRO)
  • V únoru roku 2019 na posici jednoho z moderátorů pořadu po dvaceti čtyřech letech Zdeňka Srstku vystřídal Petr Rajchert. Srstka později uvedl: „Chybí mi to moc, ale už jsem to nedával. Vždyť já se potom týden dával zase dohromady.“ (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama