foto

Michael Hinn

  • nar. 10.9.1913
    Field Township, Minnesota, USA
  • zem. 2.7.1988 (74 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Mechanik zabiják
1971 Valdez přichází
1969 Pobertové
1965 The Bounty Killer
1964 Pozvánka pro pistolníka
1962 Night Rider, The (TV film)
1961 Devil's Messenger, The
1958 Chci žít!
Gun Fever
1957 Black Patch
El coyote (TV film)
Halliday Brand, The

TV seriály

1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Dundee and the Culhane (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
1964 Slattery's People (TV seriál)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Guestward Ho! (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 13 Demon Street (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Buckskin (TV seriál)
Frontier Justice (TV seriál) - a.z.
Mike Hammer (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Boots and Saddles (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Captain Midnight (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Sky King (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1962 Night Rider, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace