foto

Kamil Prachař

  • nar. 23.3.1931 (86 let)
    Zlín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Král kolonád
1979 Drsná Planina
1978 Krejčík z Ulmu
1972 Hráč

TV seriály

2015 Policie Modrava (TV seriál)
Vražda za úplňku (S01E07)
1992 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Vlas (S04E04)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace