Reklama

Reklama

Policie Modrava

(seriál)
  • Slovensko Policie Modrava
Česko, (2011–2022), 37 h 38 min (Minutáž: 54–66 min)

Tvůrci:

Jaroslav Soukup

Režie:

Jaroslav Soukup

Hrají:

Soňa Norisová, Filip Tomsa, Jaroslav Satoranský, Matěj Dadák, Zdeněk Palusga, Jan Monczka, Jaroslava Stránská, Michal Holán, Jana Boušková, Martin Davídek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Hlavní hrdinkou seriálu TV Nova Policie Modrava je zkušená kriminalistka Jana Vinická v podání Soni Norisové, která z osobních důvodů přichází z většího města na venkov a přijme uvolněné místo velitele policejní stanice na Šumavě. Musí se však vyrovnávat s počáteční nepřízní místních policistů, kteří se nemohou smířit s tím, že jim velí žena. Jana je vtipná, inteligentní a má veselou optimistickou povahu se smyslem pro humor. Tak se snaží řešit i jednotlivé kriminální případy, které se odehrávají v jejím regionu. V každé epizodě řeší Jana nový kriminální případ, na jejichž pozadí prožívá i soukromé vztahy. Děj doplňují svérázné a někdy i humorné figurky horských obyvatel. Mísí se v něm napětí a tajemství s lidskými osudy a to vše v autentických reálech a exteriérech Národního parku Šumava. (TV Nova)

(více)

Recenze (168)

route60 

všechny recenze uživatele

Ano vzniklo to na Nově ale to neznamená že se musí jednat o brak ale jak mnozí zdejší panáčci hodnotí Tv Novu a né seriál samotný který je fajn na nedělní večer, parta policistu vyšetřuje různé případy v krásném prostředí Šumavy a řeší své každodenní starosti a režisér Jaroslav Soukup se konečně vykašlal na dementní filmy typu Jak ukrást Dagmaru a natočil pohodový seriál při kterém nemám konečně chuť udělat s televize parašutistu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Detektiv Filip Tomsa bez Favorita, vlhký sen Soňa Norisová, bodrý Láďa Mrkvička, uniformovaní policisté jak z nepodařeného sitcomu, počet vražd na kilometr čtvereční skoro jako v Midsomeru a překvapivé zjištění, že to, co v Krkonoších stačí pouze na čeledína, může být na Šumavě dost i na majora. Zkrátka ideální kriminální seriál k odebírání vzorků DNA, neboť jej celý prozíváte.. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtyři hvězdy za to, že filmaři vytáhli paty z prahy a na rozdíl od Bukowského se komerčně soustředili na malebnější části naší země. Soňa Norisová je krásná ženská, tak těch hvězd nelituji. A nakonec režizér se taky pochlapil, protože ty Soukupovi filmy od Byl jednou jeden polda II. jsou absolutní nekoukatelný imbecility. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Myslim, ze tato particka policajtu, v cele s nepouzitelnym Satoranskym by nevyresila ani kradez kola. Naivni a kycovite. Nechapu, jak nekteri mohou chvalit herecky vykon Norisove, ta ma mimiku jako Ben Affleck:-). Nova uz odvysilala horsi serialy, vzhledem k produkci kriminalnich serialu na CT ale musim zustat u jedne hvezdicky. Sledovani tohoto serialu v mem pripade vidim jako uzavreny pripad. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle kravina je zhruba na úrovni Ulice a to je fest odpad. Ukecané, idiotské a dlouhé dialogy, děj tempem slimáčím či spíše bezděj. Je to velmi špatné i velmi špatně natočené. Nelze než dát odpad. Velké zklamání, ale když na to sáhne Nova a dá tomu svůj telenovelí kabátek a nasadí své "superhvězdy", tak se není čemu divit, leda se z toho posrat. Odpad! ()

Galerie (662)

Zajímavosti (71)

  • Most, na který bývá často záběr před scénou u chaty majora Racka (Jan Pohan), se nachází u obce Annín, stejně jako majorova chata. (ArthasKarfa)
  • Když se technik pokouší stáhnout kamerový záznam ze dny vraždy, objeví se pouze zrnění. To je ale nesmysl, protože kamery nahrávají digitálně a pokud někdo smaže jejich data, není tam nic, co by mohlo zrnit (zrnění je výsadou analogového záznamu). Takže správně se měla objevit hláška typu „file not found“ a podobně, nikoliv zrnění. (pjotri)
  • Náčelníka horské služby v seriálu hraje bývalý hokejista HC ČSOB Pardubice a nynější hokejový komentátor ČT David Pospíšil. (Kovaja)

Související novinky

Zemřel herec Ladislav Mrkvička

Zemřel herec Ladislav Mrkvička

28.12.2020

Ve věku 81 let po dlouhé nemoci zemřel český herec Ladislav Mrkvička. Známou tvář českého filmu můžete znát například ze snímků Atentát či Dostih, popřípadě pak ze seriálů 30 případů majora Zemana,… (více)

Reklama

Reklama