foto

Takajuki Jamaguči

  • nar. Chiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Pokémon 7 - Osud pokémona Deoxise
2003 Early Reins
Pokémon 6 - Jirachi co plní přání
2001 Hanaukjó Maid tai
2000 Furi Kuri

TV seriály

2018 Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
2014 Cardfight!! Vanguard: Legion Mate Hen (TV seriál)
Mahó sensó (TV seriál)
2013 Cardfight!! Vanguard: Link Joker Hen (TV seriál)
Mini Van (TV seriál)
2012 Cardfight!! Vanguard: Asia Circuit Hen (TV seriál)
2011 Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
2010 Bakuman. (TV seriál)
2008 Zettai Karen Children (TV seriál)
2007 Nagasarete airantō (TV seriál)
2004 Marshmallow Times (TV seriál)
2003 Avenger (TV seriál)
Bóken Júki Plusterworld (TV seriál)
Croket! (TV seriál)
Crush Gear Nitro (TV seriál)
Maburaho (TV seriál)
2002 Ai jori aoši (TV seriál)
Petite pri Júši (TV seriál)
Piano (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Samurai Deeper Kjó (TV seriál)
2001 Hanaukjó Maid tai (TV seriál)
Hand Maid May (TV seriál)
Hikaru no go (TV seriál)
I My Me! Strawberry Egg (TV seriál)
Motto! Odžamadžo Doremi (TV seriál)
Salaryman Kintaró (TV seriál)
Usagi-čan de Cue!! (TV seriál)
2000 Tottoko Hamtaró (TV seriál)
1999 Bakukjú renpacu! Super B-Daman (TV seriál)
Dual! Parallel Runrun Monogatari (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky