foto

Jevgenij Frolenkov

  • nar. 23.2.1979 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ženskaja versija. Vaše vremja i stěklo (TV film)
2018 Rokovoje SMS (TV film)
Zabytoje prestuplenije (TV film)
2017 Vetěr peremen (TV film)
2004 Jezdec jménem smrt
2002 Hvězda

TV seriály

2017 Perekrjostok (TV seriál)
Šram (TV seriál)
2016 Bolše, čem vrač (TV seriál)
Džinn (TV seriál)
Gdě živjot Naděžda? (TV seriál)
Portret ljubimogo (TV seriál)
2013 Pjataja straža (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Prigovor (S06E05)
2011 Igra (TV seriál)
2007 Gorodskoj romans (TV seriál)
2003 Anastázie (TV seriál)

Dokumentární

2011 Anna German. Echo ljubvi (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky